dentist
logo image
dentist

Despre noi

Infodentis este ghidul pacientilor privind sanatatea orala. Principalul nostru scop este de a explica pacientilor si altor persoane interesate cele mai importante proceduri si tratamente stomatologice.

Exista o mare varietate de proceduri stomatologice folosite pentru a trata diverse afectiuni dentare. O mai buna intelegere a acestora va face experienta pacientilor la cabinetul stomatologic mult mai placuta iar colaborarea dintre medicul stomatolog si pacient va fi mult mai buna.

In paginile acestui site veti gasi informatii despre cele mai intalnite afectiuni dentare si detalii despre diverse proceduri, tratamente sau restaurari dentare intr-un limbaj usor de inteles pentru pacienti.

Veti gasi sfaturi privind igiena orala sau ingrijirea lucrarilor dentare, informatii amanuntite despre implanturile dentare si chiar si detalii despre cum sunt realizate diverse lucrari dentare la laboratorul de tehnica dentara.

Site-ul nostru se bazeaza pe surse autorizate de informatii din sfera dentara: site-uri medicale unanim recunoscute (www.webmd.com, www.colgate.com, www.dentalhealth.org, www.aae.org, wikipedia.org, www.oralb.com etc.), articole din reviste dentare (Journal of Endodontics, Journal of Dentistry etc) precum si alte surse interne sau internationale.

Este important sa retineti ca informatiile furnizate in acest site nu inlocuiesc in nici un fel examinarea dentara realizata de catre medicul specialist. Pacientii trebuie sa inteleaga ca, doar medicul dentist (in urma examinarii) este calificat sa puna un diagnostic si sa elaboreze planul de tratament. Intotdeauna, cea mai buna idee este sa urmati sfatul medicului dumneavoastra.

O experienta online cat mai placuta este unul dintre principalele noastre teluri. Daca aveti orice sugestie nu ezitati sa ne scrieti la adresa noastra de e-mail.

Ne permitem sa va recomandam:

contact e-mail : contact(at)infodentis.com