dentist
logo image
dentist

Despre noi

Infodentis este ghidul pacientilor privind sanatatea orala.

Exista o mare varietate de proceduri stomatologice folosite pentru a trata diverse afectiuni dentare. O mai buna intelegere a acestora va face experienta pacientilor la cabinetul stomatologic mult mai placuta iar colaborarea dintre medicul stomatolog si pacient va fi mult mai buna.


Cine este responsabil de continutul acestui site?


dr. george ghidrai

Dr. George Ghidrai

medic specialist medicina dentara


Dr. George Ghidrai este autorul celor mai multe articole de pe acest site. Are atat o bogata experienta clinica cat si avantajul de a fi studiat si publicat numeroase articole pe aceasta tema.

Dr. Ghidrai este responsabil si de revizuirea si actualizarea periodica a continutului acestui site precum si de verificarea acuratetii informatiilor prezentate in materialele educationale.


Colaboratorii nostri

dr. Andra Custura

Dr. Andra CusturaCe veti gasi in paginile acestui site?

In paginile acestui site veti gasi informatii despre cele mai intalnite afectiuni orale, precum si detalii despre diverse proceduri, tratamente sau restaurari dentare intr-un limbaj usor de inteles pentru pacienti.

Veti gasi informatii detailate despre o mare varietate de proceduri si tratamente stomatologice, ghiduri privind diverse afectiuni dentare si orale precum si sfaturi despre cum sa va mentineti sanatate orala sau cum sa va ingrijiti lucrarile dentare pentru ca acestea sa aiba o durata de viata cat mai lunga.

In afara acestora, mai puteti gasi si alte informatii interesante din sfera dentara precum si un director actualizat cu peste 180 de cabinete si clinici stomatologice din toata tara la care ati putea apela pentru diverse tratamente de specialitate.


Bibliografie si surse de informatii

In afara de experienta autorilor, majoritatea articolelor se bazeaza si pe o bogata bibliografie. Sursele de informatii provin din jurnale de specialitate (de exemplu: Journal of Endodontics, Journal of Dentistry), tratate medicale precum si site-uri medicale cu renume mondial. Amintim doar cateva:


!!!Este important sa retineti ca informatiile furnizate in acest site nu inlocuiesc in nici un fel examinarea dentara realizata de catre medicul specialist. Pacientii trebuie sa inteleaga ca, doar medicul dentist (in urma examinarii) este calificat sa puna un diagnostic si sa elaboreze planul de tratament. Intotdeauna, cea mai buna idee este sa urmati sfatul medicului dumneavoastra.

O experienta online cat mai placuta este unul dintre principalele noastre teluri. Daca aveti orice sugestie, nu ezitati sa ne scrieti la adresa noastra de e-mail.

Adresa de e-mail a site-ului : contact(at)infodentis.com


Adresa redactie:

Str. Suceava, nr. 7, Cluj-Napoca


-----


Daca sunteti in cautarea unui medic stomatolog, ne permitem sa va recomandam: