dentist
logo image
dentist

Mai multe detalii despre bannere

Bannerele pe paginile continut ale site-ului nostru reprezinta o metoda excelenta de promovare, deoarece sunt pozitionate pe pagini cu trafic mare si vor fi vizualizate, in marea lor majoritate, de un public direct interesat.

O mare parte a traficului de pe site se datoreaza pacientilor care cauta pe Google informatii stomatologice. Infodentis.com este pozitionat in primele 5 pozitii pe Google.ro la cele mai importante cuvinte cheie din sfera stomatologica.

Bannerele reprezinta o metoda extrem de eficienta de a va face vizibila oferta sau prezentarea cabinetului sau a clinicii. Puteti personaliza continutul bannerelor in functie de preferintele dumneavoastra sau a publicului la care doriti sa apelati.

Mai mult, aveti optiunea de a schimba continutul acestora de cate ori doriti pe timpul perioadei contractuale. In acest fel puteti, de exemplu, sa faceti cunoscute anumite promotii sau oferte pe care le aveti la un moment dat. De asemenea, si link-urile de destinatie pot fi modificate de mai multe ori.

Daca aveti design-uri proprii de bannere este excelent. Ni le puteti trimite fie in in timp ce va alegeti unul din pachetele dorite de promovare, fie la adresa de e-mail: email address

Nu trebuie sa va faceti griji daca nu aveti posibilitatea de a ne furniza bannere proprii. Puteti personaliza modelele propuse de noi in doar cateva minute.


Caracteristici tehnice ale bannerelor
abstract image