dentist
logo image
dentist

Colaborati cu noi

Sunteti un cabinet sau o clinica stomatologica? Doriti sa fiti mai vizibili pentru pacientii dumneavoastra? Doriti sa le aratati celor interesati ca sunteti o clinica dentara de top? Sau poate doriti sa prezentati pacientilor noile metode de tratament pe care le folositi.

Indiferent daca sunteti o clinica dentara mare sau un cabinet stomatologic mic sau mediu, doriti ca, cat mai multi pacienti sa stie ca pot conta pe serviciile de calitate pe care le oferiti.

Multi pacienti sunt interesati de metode noi de tratament (despre care au citit), dar nu stiu la cine sa apeleze. Altii cauta un cabinet situat in apropiere care are recomandari bune. In sfarsit, cine nu isi doreste sa-si realizeze tratamentele dentare intr-un loc prietenos si cald care asigura servicii de maxim profesionalism ?

Sunteti o firma producatoare sau distribuitoare de produse de ingrijire, igiena sau sanatate orala? Si in acest caz site-ul nostru ar putea fi un loc excelent pentru a va prezenta oferta.


De ce noi ?

De ce sa va faceti publicitate chiar cu noi ? In fond, exista sute (sau mii) de alte site-uri, anuare, cataloage sau reviste care ofera servicii de publicitate. Sa va explicam de ce.

In primul rand, doriti ca oferta dumneavoastra sa fie vizibila persoanelor interesate. Degeaba va publicati oferta pe un site (sau intr-o revista) cu o tema generala care are mii de vizitatori (sau cititori) pe zi daca doar 1% dintre acestia sunt interesati de subiecte stomatologice.

Evident, preferati ca, clinica sau cabinetul dumneavoastra sa fie expus unui public direct interesat de probleme stomatologice. Mai precis, doriti sa prezentati oferta cat mai multor persoane care intentioneaza (intr-un viitor apropiat sau mai indepartat) sa viziteze un cabinet de medicina dentara pentru tratamente.


Am inteles. Si de ce chiar site-ul vostru ?

Este adevarat, exista mai multe site-uri sau jurnale care abordeaza aceasta tema. Site-ul nostru are insa atat o pozitionare buna in motoarele de cautare cat si un numar mare de vizitatori.

Suntem situati in primele 5 pozitii pe Google.ro la peste 100 de cuvinte cheie principale din sfera stomatologica si la multe alte cuvinte cheie secundare. Aici vorbim despre traficul organic (care este indexat dupa relevanta) nu despre traficul platit (gen AdWords).

Urmati acest link pentru a afla mai multe despre motoarele de cautare si pozitionarea site-ului nostru pe Google.

Mai mult, Infodentis.com este site-ul numarul 1 de stomatologie din Romania cu peste 90.000 de vizitatori pe luna si peste 120.000 de afisari de pagini, potrivit trafic.ro


Cui ii este adresat site-ul nostru ?

Infodentis este ghidul pacientilor privind sanatatea orala. In paginile acestui site veti gasi informatii despre cele mai intalnite afectiuni orale si detalii despre diverse proceduri, tratamente sau restaurari dentare intr-un limbaj usor de inteles pentru pacienti.

Veti gasi si sfaturi privind igiena orala sau ingrijirea lucrarilor dentare, informatii amanuntite despre implanturile dentare si chiar si detalii despre cum sunt realizate diverse lucrari la laboratorul de tehnica dentara.

Am atasat si multe imagini sau linkuri ajutatoare pentru a face experienta vizitatorilor acestui portal cat mai placuta. Actualizam in permanenta informatia si oferim vizitatorilor subiecte noi si interesante.


Ce inseamna toate acestea ?

De multe ori, un pacient cauta cat mai multe informatii inainte de inceperea unui tratament stomatologic. Alte persoane cauta sfaturi pentru imbunatatirea igienei orale sau detalii despre diferite procedee de albire a dintilor (s.a.m.d.)

Astazi, internetul este instrumentul preferat de cautare, iar Google.ro de departe cea mai accesata pagina din Romania.

De cele mai multe ori, pacientul sau vizitatorul va porni cautarea pe Google.ro tastand cuvantul cheie care il intereseaza. De aici, sunt sanse mari sa ajunga pe site-ul nostru datorita pozitionarii bune pe Google pe care o avem.

Concluzia importanta: oferta dumneavoastra de promovare va fi vizualizata de un public numeros si direct interesat.

abstract image